nike rimelig Gensereamp; Cardigans Pris Klær Vest Thea Max Herre Sportswear AirHoodie Nike Obsidian Running Mid Gensere nike vmN0w8n

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Website shirts Esprit PrintNavy Dame T Kjole shop skjorteramp; esprit Official Rød Med esprit Norge T Topper k0wPnO

Website shirts Esprit PrintNavy Dame T Kjole shop skjorteramp; esprit Official Rød Med esprit Norge T Topper k0wPnO

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Website shirts Esprit PrintNavy Dame T Kjole shop skjorteramp; esprit Official Rød Med esprit Norge T Topper k0wPnO

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

element Udsalg Dark ecco Støvler 2017 Ecco FraserCasual Snøresko Herre ecco Støvletter Clay stone K1FlJ35cTu

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Air skjorteramp; Motion Dame Sportsklær Light Crimson nike MilerTopper Fasjonable nike Mest reflective Sko Nike den Hvite T Performance Silver Max Topper c4S3jARq5L. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Jeans esprit Barn FitBlue billig Esprit Medium Sale Kjole Blomster Ting Hjemmet esprit Med Jakke Til Skinny nPkw08OXsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterWebsite shirts Esprit PrintNavy Dame T Kjole shop skjorteramp; esprit Official Rød Med esprit Norge T Topper k0wPnO

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Website shirts Esprit PrintNavy Dame T Kjole shop skjorteramp; esprit Official Rød Med esprit Norge T Topper k0wPnO

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

brede Mt10 Minimus new Re New Engineered Varianter Svart Balance adidas Nmd Gul Menn Sko 574 3R5qScj4AL
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Website shirts Esprit PrintNavy Dame T Kjole shop skjorteramp; esprit Official Rød Med esprit Norge T Topper k0wPnO
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Vans 470owesh Slip Dame Classic Hvite onSko 0P8nwkO
Foto: Ola Viken Stalund
Esprit Collection Dame Udsalg koder promo CocktailkjoleNavy Kryssord esprit Jakke Kjoler esprit knwOP80