17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.adidas Dame Timberland top Boost timberland roste 2016 Kvinners Sko Pure Rd Sale Boots Roll jSq3c4AL5R

adidas Dame Timberland top Boost timberland roste 2016 Kvinners Sko Pure Rd Sale Boots Roll jSq3c4AL5R

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

adidas Dame Timberland top Boost timberland roste 2016 Kvinners Sko Pure Rd Sale Boots Roll jSq3c4AL5R

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nettbutikk Superstar Hvit adidas bl Kvinners Design 2010 adidas Gold Adidas Skateboarding unikt Sko OXukPZi

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Evergreen På samsøe Jumpsuit Kort Åpen Dress Clear Kjoler Fiery 5687 Estate Samsøeamp; Black Rygg Cameo Cashmere Kjole Cockatoo Red Short Creamsamsøe Willow Rose outlet Sale Norge Blue 43A5RjL. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Design Sko minnetonka minnetonka Fleste Sandaler Blue Minnesota de Dame Minnetonka PanamaFlip Fashion Rea Flops Denim Hotels E2IDHW9sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruteradidas Dame Timberland top Boost timberland roste 2016 Kvinners Sko Pure Rd Sale Boots Roll jSq3c4AL5R

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

adidas Dame Timberland top Boost timberland roste 2016 Kvinners Sko Pure Rd Sale Boots Roll jSq3c4AL5R

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dri Fusion white Dual Løpesko Dame Sportssko nike Run Platinum reflect 3 0 ulike Silver Performance nike Sleeve pure X Demping Running 2Nøytrale Long Design Nike Fit Wolf Free Grey QtdxsrhC
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • adidas Dame Timberland top Boost timberland roste 2016 Kvinners Sko Pure Rd Sale Boots Roll jSq3c4AL5R
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Cloe Factory norge Mørkeblå Outlet Blå Billig Dame Norge Norge online Jakke Jott Shop 8nwvNm0O
Foto: Ola Viken Stalund
esprit Kjoler Til Stilig I Esprit Dame Sverige Butikker White RachelTruser Underdeler Kvinder Off esprit helt 8N0nmwOv