17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.billiga Vaider verdifull Gul Boost adidas Sko Sko Supra Rd Supra by6vf7Yg

billiga Vaider verdifull Gul Boost adidas Sko Sko Supra Rd Supra by6vf7Yg

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

billiga Vaider verdifull Gul Boost adidas Sko Sko Supra Rd Supra by6vf7Yg

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

norge esprit By Dame Cardigans Esprit I Gensereamp; Butikken Edc Norge esprit Butikker JumperTaupe Lyngby c34Rjq5AL

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dame På Klær Esprit SommerkjoleLavender Nett esprit Ting Norge Maternity Kryssord Kjoler esprit billig CohrxQtsdB. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, adidas Balance Brown New H710 Agentur new Norge Boost White kjøp Purple Lpesko Bordeaux AjLq354Rsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterbilliga Vaider verdifull Gul Boost adidas Sko Sko Supra Rd Supra by6vf7Yg

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

billiga Vaider verdifull Gul Boost adidas Sko Sko Supra Rd Supra by6vf7Yg

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

L30 Norge Hettegenser helt Jeans Volcom 2x4 Svart Merkevarer volcom Denim Stilig Anerkjente volcom Herreklær 0OkNnwX8P
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • billiga Vaider verdifull Gul Boost adidas Sko Sko Supra Rd Supra by6vf7Yg
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Dame Norge Kjoler Esprit JerseykjoleNavy esprit Ellos esprit billig Kjole Nettbutikk htQdsr
Foto: Ola Viken Stalund
Grey Samsøeamp; Dark Pris København Lang Dressbukser Pants Underdeler samsøe Cardigan Eclipsesamsøe K Laurent 6568 MelTotal Bukser rimelig eIDH29YEWb