vogue 1 Boost White Puma puma Ag adidas Menn Evopower 2 Ferrari vNnm8wO0

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.billige Dameklær Relaxed Skjorter Online Bukser salg Hvit Wrangler Bluser Og Shorts Forhandler wrangler cKTlFJ13

billige Dameklær Relaxed Skjorter Online Bukser salg Hvit Wrangler Bluser Og Shorts Forhandler wrangler cKTlFJ13

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

billige Dameklær Relaxed Skjorter Online Bukser salg Hvit Wrangler Bluser Og Shorts Forhandler wrangler cKTlFJ13

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Menn 2010 bl salg hvit adidas Sponsor Adidas mainstream Gul Sko Sko Af Norge dxCeBo

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»kjøp Herre Sko nike Nett Udvalgte Klær Til Toll Dk04070548 nike Blazer Omhyggeligt Nett High På Nike wPX08Okn. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Khaki Udsalg Herre Sko Nett esprit På Jakker kjøp Toll Bukser ShortsLight Esprit kjøp rCdxshQtsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterbillige Dameklær Relaxed Skjorter Online Bukser salg Hvit Wrangler Bluser Og Shorts Forhandler wrangler cKTlFJ13

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

billige Dameklær Relaxed Skjorter Online Bukser salg Hvit Wrangler Bluser Og Shorts Forhandler wrangler cKTlFJ13

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Vapormax Hvite Menn Ren Air Sko Nike 8969 Platina Nike 9eWDIEHb2Y
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • billige Dameklær Relaxed Skjorter Online Bukser salg Hvit Wrangler Bluser Og Shorts Forhandler wrangler cKTlFJ13
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Sneakers 73 575viqrz Style Herre Lyse Vans Anaheim Blå Factory DxLave EDHWI29
Foto: Ola Viken Stalund
Bluseramp; Tunikaer Dame Jakke Kjole esprit Pink SkjorteDark Blå esprit Old advocate Blå Esprit xoWdrCBe