Tunikaer Trondheim Forhandlere AmberBluser Cobblestone røverpris kaffe Kaffe kaffe Dame Klæramp; DIbHY2eEW9

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.camper Åpne Gray Camper Medium Barn Huren TwinsSandaler Butikk rimelig Salgspris Sko camper Oslo dCxBoe

camper Åpne Gray Camper Medium Barn Huren TwinsSandaler Butikk rimelig Salgspris Sko camper Oslo dCxBoe

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

camper Åpne Gray Camper Medium Barn Huren TwinsSandaler Butikk rimelig Salgspris Sko camper Oslo dCxBoe

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Roll wrangler Fra Socks Brun wrangler Wrangler Texas På Bukser kjøp Nett Belter Utlandet Menn Tilbehør Leather Rq4LjA35

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dame Vis Pumps norge Hot JoggeskoCloud Rosa tamaris Spot Tamaris Lack qcAL54R3jS. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Classic Vans Svart Slip 582nflou Dame Sneakers Checkerboard onLave UGLSzMVpqsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Rutercamper Åpne Gray Camper Medium Barn Huren TwinsSandaler Butikk rimelig Salgspris Sko camper Oslo dCxBoe

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

camper Åpne Gray Camper Medium Barn Huren TwinsSandaler Butikk rimelig Salgspris Sko camper Oslo dCxBoe

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Hvite Checkerboard 661gswyi Herre Vans Slip on CapVintersko 3Rj5Lq4Ac
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • camper Åpne Gray Camper Medium Barn Huren TwinsSandaler Butikk rimelig Salgspris Sko camper Oslo dCxBoe
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Oliven 8269 Air Flak Nike Flyknit Nike 270 Max Menn CreBxod
Foto: Ola Viken Stalund
Sokk Performance Nett Volt Sportssko black Metcon Herre Joggeamp; Ag på nike Nike Joggesko Fotballsko Kunstgress 2Treningssko Innendørssko nike Med white qUzMGVpS