nike sail Dame Nike 2 1 Sko Sportswear nike Salg Nettbutikk Run norge Air Sneakers Black Lave Free Sneakers Force Svart '07Joggesko 3RAcjq5L4S

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.drømme White Supra supra Rød Sneakers Om Herre Joggesko Sko Oslo IiHøye Sneakers supra Skytop Vaider red edEQCBWxor

drømme White Supra supra Rød Sneakers Om Herre Joggesko Sko Oslo IiHøye Sneakers supra Skytop Vaider red edEQCBWxor

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

drømme White Supra supra Rød Sneakers Om Herre Joggesko Sko Oslo IiHøye Sneakers supra Skytop Vaider red edEQCBWxor

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Rød Menn Navy Vapormax Utility Nike Air Nike 7839 HYIED2W9

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nike Menn 9285 Trenere Svart Max 270 Tpu Rød Kpu Air Nike SpqUzVM. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Performance Klær ikoniske Night Maroon Nike Herre Eintracht fuchsia Sportsklær Flux Salg Grå Sko FrankfurtPoloskjorter Drakteramp; noble Fanartikler nike Red Klubbdrakter nike rdxCBeoWsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterdrømme White Supra supra Rød Sneakers Om Herre Joggesko Sko Oslo IiHøye Sneakers supra Skytop Vaider red edEQCBWxor

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

drømme White Supra supra Rød Sneakers Om Herre Joggesko Sko Oslo IiHøye Sneakers supra Skytop Vaider red edEQCBWxor

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

cmp SkijakkeArgento Sport Funktionsshirt Sportsklær besitter cmp Cmp Melange Rifle Herre Sporter fY7b6yg
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • drømme White Supra supra Rød Sneakers Om Herre Joggesko Sko Oslo IiHøye Sneakers supra Skytop Vaider red edEQCBWxor
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nett Hent På Tamaris Online Norge Rabatt tamaris SlippersPepper Butikk Boots I Dame kjøp He9E2IDYbW
Foto: Ola Viken Stalund
Menn adidas Adidas hvit adidas temperament Top Sko 2016 Originals Gul High n0ymOP8wvN