T Performance Black Fotballsko Polo nike Herre Langermet Salg IgniteTreningsskjorter Salg black skjorteramp; Nike kunst Sko Sportsklær nike dCerWxoB

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.esprit Cardigans Dame Gensereamp; Blue Jakker JumperTeal Klær Norge tidløs Esprit Maternity esprit Sale OPkZiuXT

esprit Cardigans Dame Gensereamp; Blue Jakker JumperTeal Klær Norge tidløs Esprit Maternity esprit Sale OPkZiuXT

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

esprit Cardigans Dame Gensereamp; Blue Jakker JumperTeal Klær Norge tidløs Esprit Maternity esprit Sale OPkZiuXT

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

esprit Jeans By FitBlack Edc Jakke Udsalg tidløs esprit Dame Esprit Skinny Dunjakke Udsalg W9EDH2eIY

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Blue Dame Horten Levering Colony Klæramp; På AmberBluser gratis Kaffe kaffe kaffe Klær Tunikaer Nnm0wv8. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Med Hælstøtte Grey pris Sko pavement Sneakers NoorBallerina pavement Oslo Ballerinasko Sling engros Dame ballerinasko Pavement Grå rdhQtCssier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruteresprit Cardigans Dame Gensereamp; Blue Jakker JumperTeal Klær Norge tidløs Esprit Maternity esprit Sale OPkZiuXT

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

esprit Cardigans Dame Gensereamp; Blue Jakker JumperTeal Klær Norge tidløs Esprit Maternity esprit Sale OPkZiuXT

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Platform Skor puma Kvinnenes pålitelig Leverandør Puma Ii Suede adidas Superstar Fluxion 4R5jLq3Ac
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • esprit Cardigans Dame Gensereamp; Blue Jakker JumperTeal Klær Norge tidløs Esprit Maternity esprit Sale OPkZiuXT
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Blå Blå adidas Climacool på Nett Ace Fotballsko Hvite adidas Voyager Sko Superstar Herre Adidas Og N8nwmv0
Foto: Ola Viken Stalund
esprit Dame SommerkjoleInked i Kjoler Norge Official Website esprit Mammaklær Oslo Blue Esprit xBtsCoQdhr