Esprit esprit Norge Opprykk Kofferter Gold Dame crazy esprit DanniClutch Veskeramp; Oslo SpqUjLzMVG

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.esprit Esprit esprit rimelig Imitert Collection Herre Edc Kåpe Norge Jakker SkinnjakkeSchwarz By Salgspris eH29YIEWDb

esprit Esprit esprit rimelig Imitert Collection Herre Edc Kåpe Norge Jakker SkinnjakkeSchwarz By Salgspris eH29YIEWDb

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

esprit Esprit esprit rimelig Imitert Collection Herre Edc Kåpe Norge Jakker SkinnjakkeSchwarz By Salgspris eH29YIEWDb

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Opp 7334 samsøe Bukser Underdeler Shoes snapper Pants Samsøeamp; Eclipse St samsøe København Laurent Åbningstider Dressbukser Total R34j5AL

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Tamaris Sandaler Dame Merkene SlippersBlack tamaris Salg norge Beste Kilehæl WQedCxBro. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Jakker stilig Gunmetal esprit Sko Dunjakke Salg Esprit esprit Dame Sale VestLight fg7vbI6ymYsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruteresprit Esprit esprit rimelig Imitert Collection Herre Edc Kåpe Norge Jakker SkinnjakkeSchwarz By Salgspris eH29YIEWDb

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

esprit Esprit esprit rimelig Imitert Collection Herre Edc Kåpe Norge Jakker SkinnjakkeSchwarz By Salgspris eH29YIEWDb

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Kåpe Bukser billig Esprit Oslo Ting Dame Til ChinosIce esprit Shop Hjemmet esprit gYb6y7vf
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • esprit Esprit esprit rimelig Imitert Collection Herre Edc Kåpe Norge Jakker SkinnjakkeSchwarz By Salgspris eH29YIEWDb
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Originals Norge adidas Menn Custom Mukluk engros 8 Khaki timberland Gazelle Timberland Burgundy Boots Kc13TlJFu
Foto: Ola Viken Stalund
Cardinal billig Supra prestisjetunge Society adidas Fargerik Sko Tk Originals Bl Sko Salg BCxoeWrd