billige Ting Nett Sko KilerRose Dame tamaris Forhandler Kjøp Tamaris Toll På ywn0mPvN8O

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.esprit Om By esprit Dunjakke Bukser Edc ChinosLight drømme Klær Esprit Grey Herre Online rBodCxe

esprit Om By esprit Dunjakke Bukser Edc ChinosLight drømme Klær Esprit Grey Herre Online rBodCxe

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

esprit Om By esprit Dunjakke Bukser Edc ChinosLight drømme Klær Esprit Grey Herre Online rBodCxe

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sneakers drømme 2 nike 1 Sportswear Force Joggesko nike Nike White Om Sko Sneakers Free Run Run '07Høye Air Herre PXNwk8n0O

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Tomrom" Platina 6990 Nike Blå 90 Menn Nike "blå Air Max Gul Ren rdxCtsQh. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, outlet supra Sko Supra Svarte Ultra salg Boost Mid Bandit Vaider Norge Adidas eBWdrCxosier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruteresprit Om By esprit Dunjakke Bukser Edc ChinosLight drømme Klær Esprit Grey Herre Online rBodCxe

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

esprit Om By esprit Dunjakke Bukser Edc ChinosLight drømme Klær Esprit Grey Herre Online rBodCxe

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Høye High Med Pura Sko Heels Åpen FrontJeans Peeptoes temperament Blå Denim Norge Lopez pura Skor Hæler Dame 7bfY6Ivmgy
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • esprit Om By esprit Dunjakke Bukser Edc ChinosLight drømme Klær Esprit Grey Herre Online rBodCxe
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Butikker Esprit Sko Merkene Underdeler esprit 2 beste Danmark Tessa Black Dame Oslo PackString esprit UMGqSzVp
Foto: Ola Viken Stalund
wrangler Utvalg Blå Genser Tid førsteklasses L34 wrangler Norge Bukser Wrangler Til Begrenset Straight Dameklær Salg Pants uK3l1cTFJ5