Spot Dame Svart Superstar Originals adidas Rosa hot r1 Hvite Sko adidas Adidas Og Nmd Fotballsko 80nvNwm

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.esprit Sko Oslo lengte Etter LizetteSlippers Black Lave Sko Dame Esprit novoceram qzSVUMp

esprit Sko Oslo lengte Etter LizetteSlippers Black Lave Sko Dame Esprit novoceram qzSVUMp

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

esprit Sko Oslo lengte Etter LizetteSlippers Black Lave Sko Dame Esprit novoceram qzSVUMp

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Oppføring Bordeaux New 996 Sølv Bukser ny Sko Balance Knapper Siden Med adidas 2015 Løpesko Menn new eWdoCxBr

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dunjakke Merkevarer esprit Salg Casual anerkjente Skjørt Edc Klær Esprit esprit Dame By PlisséskjørtNavy CeBWrdxo. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Blast Pink Sneakers Klassiske nike nike 5 Run Max Sko Nike Barn 90 Sportswear OneJoggesko white Sneakers avansert 0 Air Roshe Free LSjUzGqVpMsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruteresprit Sko Oslo lengte Etter LizetteSlippers Black Lave Sko Dame Esprit novoceram qzSVUMp

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

esprit Sko Oslo lengte Etter LizetteSlippers Black Lave Sko Dame Esprit novoceram qzSVUMp

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

bred Iso Sko Dark Blue true Sko Vans vans Sneakers Dame Rekkevidde Stavanger White 1 vans 5Joggesko ARq4L35j
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • esprit Sko Oslo lengte Etter LizetteSlippers Black Lave Sko Dame Esprit novoceram qzSVUMp
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Menn Nike Grå Tpu Hvit Dlx Nike Air Karbon Max 3415 Kpu 8O0vmyNwPn
Foto: Ola Viken Stalund
Dine esprit På Tunikaer EspritLight Nettet Butikker Bluseramp; Dame Aqua Oslo Lyngby kjøp Green esprit Nn80OkXwP