Superstars Sko Svart Originals Og adidas Adidas Superstar salg uslåelige Tilbud Weave Herre Sko Hvite Jl13KTFc

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.högl Sandalen Åpen Hæler Sko Classic Med Dame norge Högl Høye FrontRot Pumps Peeptoes LzqSUMVpG

högl Sandalen Åpen Hæler Sko Classic Med Dame norge Högl Høye FrontRot Pumps Peeptoes LzqSUMVpG

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

högl Sandalen Åpen Hæler Sko Classic Med Dame norge Högl Høye FrontRot Pumps Peeptoes LzqSUMVpG

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nike nike Dame lilla Sko Nfd14954 Fit Tr Free Opplæring Sort Fotballsko Pris Grå nike rimelig qzMpSUV

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»högl original Dame Sneakers Klassiske Lisensiert Sko Authentic Högl Schwarz PumpsRose 5AjRSLqc34. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Kvalitet reebok superior Klær Princess Royal Urban Reebok Complete Classics 2ll Svart Herresko reebok f7yb6gsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterhögl Sandalen Åpen Hæler Sko Classic Med Dame norge Högl Høye FrontRot Pumps Peeptoes LzqSUMVpG

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

högl Sandalen Åpen Hæler Sko Classic Med Dame norge Högl Høye FrontRot Pumps Peeptoes LzqSUMVpG

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Tilbehør Kjole Burro Sapphire Red Green Maxi 2862 Frosty Skjerf Scarf Samsøeamp; Grey Fiery samsøe Accola MelRosinsamsøe Ull detaljist Skinnjakke Dark ZkiuXP
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • högl Sandalen Åpen Hæler Sko Classic Med Dame norge Högl Høye FrontRot Pumps Peeptoes LzqSUMVpG
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
pura Knee Høye Norge Med Lopez Pura kamp Boots Dame Svart Over Sandaler Sko HælerBlack Ekte Remsandaler dBeCrxo
Foto: Ola Viken Stalund
Track Offisielle Adizero Sort F50 Hvit 2016 Originals Superstar norge adidas Sko Jacket Trx Adidas adidas Nettbutikk Tf txCsQBhdro