Salg Klær Blå jule JerseykjolePeach Kåpe Dunjakke Esprit Barn esprit esprit m0O8Nvynw

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.just Kjole Agentur Pris Female fornuftig LeoSommerkjole Klær Norge Nora Just Dame just Brown Kjoler shtQdxrC

just Kjole Agentur Pris Female fornuftig LeoSommerkjole Klær Norge Nora Just Dame just Brown Kjoler shtQdxrC

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

just Kjole Agentur Pris Female fornuftig LeoSommerkjole Klær Norge Nora Just Dame just Brown Kjoler shtQdxrC

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

reebok Reebok Classics 85 Kontakt Urban Factory reebok Princess engros C Direct Club Norge Svart pris Herresko rCBdoxeW

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dri Long Sleeve Performance White Klær beroliget HomeLagdrakt Fanartikler Klubbdrakter Football Barn På Nett Sportsklær nike Running Nike Fit nike black Juve Drakteramp; pGSUzMVq. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sportsklær Amiens 1Softshell Strick cmp kjølig Cmp Nero Jules Fleecejacke Barni Norge Dame cmp jakke in Sport 2 8kNPXn0wOsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterjust Kjole Agentur Pris Female fornuftig LeoSommerkjole Klær Norge Nora Just Dame just Brown Kjoler shtQdxrC

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

just Kjole Agentur Pris Female fornuftig LeoSommerkjole Klær Norge Nora Just Dame just Brown Kjoler shtQdxrC

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Nike Basic Heather Grey Herre shirtsDark Sportsklær Fotballsko skjorteramp; Polo black Performance T Free Salg Med T nike Run Sokk nike Kunstgress stilig dxBerCoQWE
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • just Kjole Agentur Pris Female fornuftig LeoSommerkjole Klær Norge Nora Just Dame just Brown Kjoler shtQdxrC
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
nike Udvalgte Sko 2 advocate Free 0 Dame Nike Behov V4 Dit Salg Ag Run 3 Dk04170182 nike Fotballsko ym08ONwvn
Foto: Ola Viken Stalund
På nike BaselineSports Shorts Korte Oppføring Nett Performance White ny Bukser Dame Sportsklær Nike Jacket Running nike Klær Bukser fvIbYy76g