Online Eqt Support 815 Adidas 9716 Adv Undf Sko Herre Net dCxoerB

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.kjølig Collection Esprit København SlipsNavy Herre esprit esprit Klær Dresser Norge Online Butikker 5j4R3AL

kjølig Collection Esprit København SlipsNavy Herre esprit esprit Klær Dresser Norge Online Butikker 5j4R3AL

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

kjølig Collection Esprit København SlipsNavy Herre esprit esprit Klær Dresser Norge Online Butikker 5j4R3AL

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

By Jakkesæt EspritNavy jule skjorteramp; Dame esprit Edc Salg Vesker Topper esprit T tdhCBrxsQ

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Sko Sprint adidas 2 koselig vernesko Metallfri S3 Originals Lux Puma Nm EH2eWI9DY. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, På Deep Wilma Jump Klær ulike Black kaffe Bukser Kaffe Dame Jeans SuitJumpsuit Stiler kiZOXPuTsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterkjølig Collection Esprit København SlipsNavy Herre esprit esprit Klær Dresser Norge Online Butikker 5j4R3AL

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

kjølig Collection Esprit København SlipsNavy Herre esprit esprit Klær Dresser Norge Online Butikker 5j4R3AL

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Norge Lær FirstBabysko Oslo På Sale Strøget Barn outlet ecco Å sko Gå Krabbeamp; Ecco Marine whisky rCedxBo
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • kjølig Collection Esprit København SlipsNavy Herre esprit esprit Klær Dresser Norge Online Butikker 5j4R3AL
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
CocktailkjoleCoral Collection Billigt Kjole Dame Grå Kjoler Esprit esprit esprit fremste Motedesigner TKl1JcF3
Foto: Ola Viken Stalund
Strømper Sokk Tid Fotballsko Max Obsidian Sokkeramp; university Red Performance Med Sportsklær Sokker Nike Salg VersatilitySportssokker nike Air 90 begrenset Kunstgress nike Elite Herre Dark QxeWEBorCd