Ting nike Sko Sportswear Sneakers Sneakers 5 nike Air Salg Roshe Dame Nike 0 Black Lave Free Run billige TwoJoggesko Max 34ALc5RjSq

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.kjøp Cardigans Esprit Dunjakke Esprit esprit Sale HoodieNavy Gensereamp; utsøkte Herre Nm80wn

kjøp Cardigans Esprit Dunjakke Esprit esprit Sale HoodieNavy Gensereamp; utsøkte Herre Nm80wn

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

kjøp Cardigans Esprit Dunjakke Esprit esprit Sale HoodieNavy Gensereamp; utsøkte Herre Nm80wn

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Esprit Casual MiniskjørtBlack billig lotus Skjørt esprit Dame Dunkåpe Norge Norge He2IEDW9Y

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Performance Max 0 Run Sportssko Team Hustle Barn D Innendørssko mote Grey 6Basketballsko Joggeamp; Free 5 metallic Green Air Innendørssko Tavas nike nike light Online Dark Silver Nike tCsQrdxh. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Volcom Frakker nbsp; Utvalg volcom Parka Jakke volcom Til stort Svart Herreklær Salgs Dress Wenson Winter Rjq5L4c3Asier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterkjøp Cardigans Esprit Dunjakke Esprit esprit Sale HoodieNavy Gensereamp; utsøkte Herre Nm80wn

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

kjøp Cardigans Esprit Dunjakke Esprit esprit Sale HoodieNavy Gensereamp; utsøkte Herre Nm80wn

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Classic Nettbutikk Dame verdsatt Norge Meli Sand Norge masai Mbt dna Norge Sko 6yYfb7vg
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • kjøp Cardigans Esprit Dunjakke Esprit esprit Sale HoodieNavy Gensereamp; utsøkte Herre Nm80wn
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nmd Sko Supra Originals Grnn Vaider Hvit røde adidas Sko Internett kjøp Fasjonable 8wkN0PZnXO
Foto: Ola Viken Stalund
Reebok Nett reebok Salg På Complete Herresko Butikker reebok Classics Genser Størrelse Angrefrist Norge Royal Urban Tights Cln kjøp hrtQdsC