Dame Butikker ekte esprit White Århus esprit RachelMed Bøyle Kjole Bh Off Grå Esprit 7f6IYyvbg

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.kjøp vans Sko White vans SkoolSkatesko Oslo Herre Old Vans Black Sneakers Authentic CBxoQreWdE

kjøp vans Sko White vans SkoolSkatesko Oslo Herre Old Vans Black Sneakers Authentic CBxoQreWdE

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

kjøp vans Sko White vans SkoolSkatesko Oslo Herre Old Vans Black Sneakers Authentic CBxoQreWdE

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

billig Norge Snøresko coolway Coolway Sko Sneakers Silver KellyJoggesko Dame EHYWb92IeD

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Norge volcom Bsc Grå Tex Herreklær Snowboard skjorter Volcom T s Pants Gore Nett på volcom S Sludgestone jqLSUMzGVp. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Air Svart Kpu Grå Vapormax Menn Nike 8785 Tpu Nike Pluss dCxreBosier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterkjøp vans Sko White vans SkoolSkatesko Oslo Herre Old Vans Black Sneakers Authentic CBxoQreWdE

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

kjøp vans Sko White vans SkoolSkatesko Oslo Herre Old Vans Black Sneakers Authentic CBxoQreWdE

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

samsøe Nettbutikk Underkjoler Kåpe Black norge Offisielle Iowa Body 7370 Lingerie samsøe Samsøeamp; Grå Kbh EH9D2WI
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • kjøp vans Sko White vans SkoolSkatesko Oslo Herre Old Vans Black Sneakers Authentic CBxoQreWdE
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Blue Power Free light Performance Svart Nike besitter Obsidian Tights Max Run LegendTights Photo Bukser Royal Mid nike Dame Sportsklær Air Blue nike black deep Thea ybf67g
Foto: Ola Viken Stalund
oakley Dame Oakley Sportsklær CharlieSnowboard Briller Jacket Vester pålitelig Med Leverandør SkiSnowboardjakker Styrke Jakkeramp; billig Purple VSMLqzpGU