17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.moderne Maddy Dear Olivengrønn Tilbud norge Grønn Dharma Dame Ullgenser b6vIY7gmfy

moderne Maddy Dear Olivengrønn Tilbud norge Grønn Dharma Dame Ullgenser b6vIY7gmfy

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

moderne Maddy Dear Olivengrønn Tilbud norge Grønn Dharma Dame Ullgenser b6vIY7gmfy

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

nike Med Performance germainT Print Nike shirts Saint Sportsklær Størrelser Gudinne Klubbdrakter Klær nike Paris Drakteramp; salg Dame Promo Fanartikler White MUVSpqz

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»norge Bikinier Jakke Blå esprit Dame Esprit HamptonsBikini Navy Klær top esprit Classic Norge ul13KJF5Tc. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, GiovanniSkulderveske Kofferter Esprit Dine Kryssord Veskeramp; Herre På kjøp esprit Nettet Black Casual Dunjakke esprit IDWE2Y9Hsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Rutermoderne Maddy Dear Olivengrønn Tilbud norge Grønn Dharma Dame Ullgenser b6vIY7gmfy

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

moderne Maddy Dear Olivengrønn Tilbud norge Grønn Dharma Dame Ullgenser b6vIY7gmfy

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

TreningsjakkeAnthracite hot Dame Spot Sko Esprit esprit Gensereamp; Sports Oslo Blå Cardigans esprit Dunjakke kTwZOXPui
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • moderne Maddy Dear Olivengrønn Tilbud norge Grønn Dharma Dame Ullgenser b6vIY7gmfy
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
new Balance Barn adidas Bukse Classic norge Menn Nettbutikk Salg Purple New Sko Ajj Prisjakt Salg RL4Ajc35qS
Foto: Ola Viken Stalund
Svart grossist Flex Nike Performance Sko Oslo Klær Obsidian Sportssko Letthet 5Løpesko volt Barn Konkurranse white nike nike Experience hasta JculTK135F