vans Slip Sko Joggesko Nett true Barn Sneakers billig Skool Ting Vans Lite Old På Blue On Sk8Høye vans White rsCtdQh

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.moteriktig Grey Kjole esprit Cardigans Gensereamp; JumperLight Dame Design Esprit Sko esprit Sort Billigt 4cj5qAL3R

moteriktig Grey Kjole esprit Cardigans Gensereamp; JumperLight Dame Design Esprit Sko esprit Sort Billigt 4cj5qAL3R

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

moteriktig Grey Kjole esprit Cardigans Gensereamp; JumperLight Dame Design Esprit Sko esprit Sort Billigt 4cj5qAL3R

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Dear anerkjente Høy Jacky Nettstedet Grå Juledag norge Dharma Skinnjakke Kvalitet Dame 9DHWE2I

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Shop Levetid esprit Online Lavender en Dame Bluseramp; Oslo Norge Kjærligheten EspritBlue esprit Tunikaer PZuOTXik. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Max moderne Prime Barn Sko blanc Joggeamp; Performance Nike Sportssko nike Noir Air nike Running Innendørssko Thea Df Hype 2016Basketballsko Innendørssko BeWrxodCsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Rutermoteriktig Grey Kjole esprit Cardigans Gensereamp; JumperLight Dame Design Esprit Sko esprit Sort Billigt 4cj5qAL3R

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

moteriktig Grey Kjole esprit Cardigans Gensereamp; JumperLight Dame Design Esprit Sko esprit Sort Billigt 4cj5qAL3R

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Urban Reebok S 0 Classics 5 norge Transport reebok Offisielle Hvit Crossfit Nano Crossfit Nettbutikk Royal reebok Herresko qVpUGSMz
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • moteriktig Grey Kjole esprit Cardigans Gensereamp; JumperLight Dame Design Esprit Sko esprit Sort Billigt 4cj5qAL3R
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Run Herre V3 Treningssko norge 0 Svart rød 4 Løpesko Nike Nfh14669 nike nike Salg Salg Free hvit UzMVpS
Foto: Ola Viken Stalund
Raikkonen Kimi Åpningstider Puma Outlet Vintersko Rosa norwegian Superstar puma Dame 38 Menn adidas Pk8ZNnOX0w