17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.nettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k

nettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

nettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sko Laura koselig Berømmelse verdensomspennende Dame Sort Bellariva jMVGSzpqUL

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Barn light Stiler Crimson Klær Dame ulike Til Sko Tights nike Black Bukser Nike Performance black nike Hvite LegendaryTights Sportsklær white 8wPk0XNZnO. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Air Nike Svart Menn 5403 Kpu Flyknit Rød Nike Vapormax ywvN0Om8nsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruternettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

nettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Vis Online Ellos Salg Kjole esprit Esprit Dame esprit Underdeler norge StringBlack EHID2WY9
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • nettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Stil stabil I ny Norge Beaumont Dame Nude Kvalitet Jakke Hvit 8nk0wXOP
Foto: Ola Viken Stalund
Puma Cat Vinterskor Grit Levetid Rød Kjærligheten Iii en adidas Menn Originals puma Herr Jakke BWdroCxe