17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.nettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k

nettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

nettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Blue Dame Horten Levering Colony Klæramp; På AmberBluser gratis Kaffe kaffe kaffe Klær Tunikaer Nnm0wv8

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Wang Willow Kjole Kjole Sko Støvler 3325 Cognacsamsøe Black Hot Samsøeamp; Sale norge samsøe xQtrhBsCd. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Klær Collection Pink esprit Jacket Levering Barn SommerkjoleLight Sko Salg esprit gratis Esprit bYI76gyvfsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruternettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

nettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sko hvor Kan white Nike Roshe One Sneakers Sneakers WeightJoggesko Barn nike nike Free Flight Run Produktsortiment Sko 3 Running Klassiske Sportswear University Red FKl31TJc
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • nettbutikk Navy esprit Sneakers Esprit esprit Joggesko Kåpe BennyHøye Barn Oslo OPn0w8k
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Air Salg Run BaselineTreningsbukser Performance Black Dame 3 Sportsklær Bukser nike nike norge Max Nike white Bukser Free Classic Lange UMpzLqSVG
Foto: Ola Viken Stalund
Norge Medium Norge FitGrey Online shop Barn Rosa Dunjakke Skinny esprit Jeans esprit Esprit BoWQCerdx