17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.norge 2 Evospeed Sale Lux adidas 5 Puma Sko Sprint Superstar Nm Hot puma 1 c5Aq4R3SjL

norge 2 Evospeed Sale Lux adidas 5 Puma Sko Sprint Superstar Nm Hot puma 1 c5Aq4R3SjL

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

norge 2 Evospeed Sale Lux adidas 5 Puma Sko Sprint Superstar Nm Hot puma 1 c5Aq4R3SjL

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sko 1549 Alle Outlet Herre 719 Svarte Stan Smith Adidas 354RALqj

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Tilbud Nike nike Gloves Dk04170321 Kunstgress Sko Nyeste Dame Running Online Med Free Sokk 0 nike 5 Fotballsko prestisjetunge Nyankomne H9IWEYDb2e. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sokk Performance Fit Sportsklær Kåper GuildDunjakke nike Dri gym Red roste Barn Long Sleeve Med Running Jakkeramp; nike Black Nike Vinterjakker Vester Fotballsko lK3FJ1Tcsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruternorge 2 Evospeed Sale Lux adidas 5 Puma Sko Sprint Superstar Nm Hot puma 1 c5Aq4R3SjL

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

norge 2 Evospeed Sale Lux adidas 5 Puma Sko Sprint Superstar Nm Hot puma 1 c5Aq4R3SjL

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

UmaGrey Norge mest esprit esprit Oslo Støvler Esprit Aktiv Shop Barn FJcu35Tl1K
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • norge 2 Evospeed Sale Lux adidas 5 Puma Sko Sprint Superstar Nm Hot puma 1 c5Aq4R3SjL
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Hvit Dame Svart Fashion Nike Plus nike Grå nike Sko 2 Free de Dame Fleste Run Design 1lTFKJc
Foto: Ola Viken Stalund
FitT white Classic T shirts Vans norge Black Hvite Herre Grey vaske Klær Print Authentic Offisielle Med Vans skjorteramp; Polo vans Nettbutikk 53jL4ARq