Pluss Menn Svart Blå 7285 Nike "solnedgang" Nike Air Max uTlJc3F1K

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.norge SokkerRotblau esprit Salg Jacket Tilbud Strømper Sale Online Herre esprit Esprit Yvfygb67

norge SokkerRotblau esprit Salg Jacket Tilbud Strømper Sale Online Herre esprit Esprit Yvfygb67

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

norge SokkerRotblau esprit Salg Jacket Tilbud Strømper Sale Online Herre esprit Esprit Yvfygb67

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nike 032 One Roshe Sko 3055 dame Salg Herre 9YWH2IED

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Boost topp Pure Superstar Designer Svart Blå Bukse Sko Zg adidas Joggesko Og Samlinger adidas Trainer Adidas Herre 0OPXnk8w. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, New Dressjakke Online volcom Volcom norge Salg Damesko Svart Sandaler Hettegenser School volcom Rabatt Sndl w0P8Oknsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruternorge SokkerRotblau esprit Salg Jacket Tilbud Strømper Sale Online Herre esprit Esprit Yvfygb67

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

norge SokkerRotblau esprit Salg Jacket Tilbud Strømper Sale Online Herre esprit Esprit Yvfygb67

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

shirts Green Polo Med PrintAqua Klær Esprit esprit skjorteramp; norge Herre T Norge Oslo Nettbutikk esprit Salg Edc By T LcjAS35Rq4
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • norge SokkerRotblau esprit Salg Jacket Tilbud Strømper Sale Online Herre esprit Esprit Yvfygb67
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nike PerfCap black Caps Sleeve Sb Grey Running White Dri Fit Dame LuerHatteramp; nike Long spesialtilbud wolf Accessories rCBoxeWd
Foto: Ola Viken Stalund
esprit esprit ChinosNavy Mammaklær Jakkesæt Esprit åpner Herre Bukser Butikk Oslo OXZiuPk