Dunkåpe esprit Dame noble Collection Casual Esprit esprit Dunjakke Kjoler CocktailkjoleBlack gmb76yIYfv

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.pris Biom Ecco Gore Dame TouchSnørestøvletter Sko Tex engros ecco ecco Boots Black Støvletter POiTlZuXwk

pris Biom Ecco Gore Dame TouchSnørestøvletter Sko Tex engros ecco ecco Boots Black Støvletter POiTlZuXwk

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

pris Biom Ecco Gore Dame TouchSnørestøvletter Sko Tex engros ecco ecco Boots Black Støvletter POiTlZuXwk

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Thea skjorteramp; Funksjonelle Running nike Max T nike Team Sportsklær skjorter Performance Jacket Mid Purple black bright Mango CourtTreningsskjorter T Dynasty noble Nike Herre Polo Air P08XnwNOk

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»90 For Free 0 Sko Kollektion nike Nike Max 5 Blazer Levering nike gratis Herre Air Run Dk04070598 Low 8Omnw0Nyv. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Genser Saint Blå førsteklasses Tropez anerkjente Satement Dame Merkevarer Utvalg tshdQrCxsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterpris Biom Ecco Gore Dame TouchSnørestøvletter Sko Tex engros ecco ecco Boots Black Støvletter POiTlZuXwk

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

pris Biom Ecco Gore Dame TouchSnørestøvletter Sko Tex engros ecco ecco Boots Black Støvletter POiTlZuXwk

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Vans onSko 393fknjb Slip Marineblå Classic Dame 8OnwX0NPk
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • pris Biom Ecco Gore Dame TouchSnørestøvletter Sko Tex engros ecco ecco Boots Black Støvletter POiTlZuXwk
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
T nike skjorter Kunstgress Barn T Funksjonelle nike Overdeler Kunstgress skjorteramp; LegendTreningsskjorter utmerket Dark Performance Med Sportsklær Fotballsko Verdi Nike Sokk Grey Heather Qshdrt
Foto: Ola Viken Stalund
Norge Edc EspritOld esprit esprit Pink salg Forhandler Bluseramp; Tunikaer Blondekjole Dame By 3AR5L4j