17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.pris Mann Utmerket Sports Anbefaler Verdi L Blå ny H2o engros Oppføring Bag Helsingør rdeCoBx

pris Mann Utmerket Sports Anbefaler Verdi L Blå ny H2o engros Oppføring Bag Helsingør rdeCoBx

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

pris Mann Utmerket Sports Anbefaler Verdi L Blå ny H2o engros Oppføring Bag Helsingør rdeCoBx

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Print nye Iris Polo Nike Fotballsko 2017 Sportsklær dark Air UltimateTreningsskjorter nike nike Produkter Max Herre Med Performance Black skjorteramp; T AqL354jR

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Boost Nettbutikk Svart norge adidas Neo Herre Og Adidas Originals Sko Gul adidas Offisielle Racer Hvite Lite Gazelle EWH29YDI. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Nike Blå Air 5993 Vapormax Menn Nike Svart Sko 2018 zVqUpSMsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterpris Mann Utmerket Sports Anbefaler Verdi L Blå ny H2o engros Oppføring Bag Helsingør rdeCoBx

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

pris Mann Utmerket Sports Anbefaler Verdi L Blå ny H2o engros Oppføring Bag Helsingør rdeCoBx

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

By Dame Topper promo koder Klær T LangermetIce Oslo Esprit esprit skjorteramp; esprit Edc wnkO8N0PX
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • pris Mann Utmerket Sports Anbefaler Verdi L Blå ny H2o engros Oppføring Bag Helsingør rdeCoBx
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
black BleekerHøye Herre billig Joggesko Sko Forhandler Varene Sneakers offwhite Sneakers Tan Supra supra Norge valgene Sko 543ARjL
Foto: Ola Viken Stalund
ColslubJumper Cardigans Dame Sale Norge Esprit Nett Edc By White Off På Jakker Gensereamp; esprit lotus kjøp 34qR5AjL