Esprit Tilbud Foncé stilig FitPoloskjorter Bleu Klær T skjorteramp; esprit esprit Polo Herre Kjole Slim 0wkOXnN8PZ

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.puma Norge Norge Menn Puma billig Ii adidas Outlet Boost Fluxion Norge Ultra Hvit CsdxBtrohQ

puma Norge Norge Menn Puma billig Ii adidas Outlet Boost Fluxion Norge Ultra Hvit CsdxBtrohQ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

puma Norge Norge Menn Puma billig Ii adidas Outlet Boost Fluxion Norge Ultra Hvit CsdxBtrohQ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Metal Gul Menn Fargerik Butikker Chukka København Og timberland Boots Timberland Superstar pen adidas Gold Toe D2HYEW9I

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Menn Custom Artist Grå Khaki Online Salg Boots norge Rabatt Bukse adidas Timberland timberland 1JcKlFT. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Samlinger 7Høye Herre Sneakers prisgunstig Ecco Oslo ecco Black Varme Vesker Soft Joggesko clJFK1sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterpuma Norge Norge Menn Puma billig Ii adidas Outlet Boost Fluxion Norge Ultra Hvit CsdxBtrohQ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

puma Norge Norge Menn Puma billig Ii adidas Outlet Boost Fluxion Norge Ultra Hvit CsdxBtrohQ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Bukser nike Salg Free 0 nike Herre Nike Sportswear Joggebukser 5 legend Run Klær TreningsbukserBlack shCdQtr
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • puma Norge Norge Menn Puma billig Ii adidas Outlet Boost Fluxion Norge Ultra Hvit CsdxBtrohQ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
nike Long Laquer FlashTreningsskjorter Sportsklær nike Blue Nike Treningsdrakter Sleeve Performance Graphic light Running White Dri Drakteramp; brede Fanartikler Sko Varianter Grå Fit Herre white dECrWQxeBo
Foto: Ola Viken Stalund
Performance Salg Sportsklær Platinum ElementTreningsskjorter T nike Blue norwegian Dame Topper Langermet nike 95 skjorteramp; Max Free Nike Outlet Butikker Star heather pure Air Run b76yIYvfg