17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.pura Designers Utvalg Norge førsteklasses Dame SandalerFace Remsandaler Norge Pura Lopez Sko Nude I ARj5L4c3q

pura Designers Utvalg Norge førsteklasses Dame SandalerFace Remsandaler Norge Pura Lopez Sko Nude I ARj5L4c3q

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

pura Designers Utvalg Norge førsteklasses Dame SandalerFace Remsandaler Norge Pura Lopez Sko Nude I ARj5L4c3q

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

adidas Supra Pilot Til Ting Svarte billig Sko Hightop Hjemmet Sko Rød Fotballsko supra MLjSUVpGqz

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Tilbud Lack norge StøvletterBlack Pumps Dame tamaris Tamaris Førsteklasses Rosa Utvalg 3Aq5RjScL4. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, For Picks nike Barn Kunstgress Air Dk04170854 Salg Herre Klær spesialtilbud Danmark Sko Online Til Sokk Nike Max Hyggeligt nike 90 Med Fotballsko K1lTFcJsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterpura Designers Utvalg Norge førsteklasses Dame SandalerFace Remsandaler Norge Pura Lopez Sko Nude I ARj5L4c3q

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

pura Designers Utvalg Norge førsteklasses Dame SandalerFace Remsandaler Norge Pura Lopez Sko Nude I ARj5L4c3q

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sportsklær cmp Cmp Softshell Melange Sport Daunenjacke cmp jakkeNavy Dame Softshelljacke norge Vis zMUVqSp
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • pura Designers Utvalg Norge førsteklasses Dame SandalerFace Remsandaler Norge Pura Lopez Sko Nude I ARj5L4c3q
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Herre camper Camper Nettbutikk MargesJoggesko camper Shoes ekte Sneakers Norge Black l1TcKJF
Foto: Ola Viken Stalund
Norge Performance wolf Air Royal Sportsklær Grey nike salg SingletGame Blue Undertøy Nike Max Overdeler Royal deep nike Sko Command Herre drQCxoWeBE