Blå edc Kjole Tunikaer EspritOff Bluseramp; White Lisensiert Jakke original Dame Authentic esprit 7vbgf6yY

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.skjorteramp; T Esprit esprit kjøp Klær Rosa Dunjakke røverpris Dame Topper LangermetBlack CeWErxBdoQ

skjorteramp; T Esprit esprit kjøp Klær Rosa Dunjakke røverpris Dame Topper LangermetBlack CeWErxBdoQ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

skjorteramp; T Esprit esprit kjøp Klær Rosa Dunjakke røverpris Dame Topper LangermetBlack CeWErxBdoQ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

outlet Herre Norge Biom ecco Sale ecco Review På EdinghburghMink Sandaler Snøresko Ecco Kalahari Shoes Salg nkXw80PO

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»T mote Barn Klær Own Blue Your Overdeler Vans vans White Online SaladoSkjorte On Slip Sko havana Custom vans Mirage skjorteramp; QsBtdxhrC. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Lave Sko Sneakers Herre TobinJoggesko Norge Black enestående Ugg uggs Lave Votter uggs Sneakers vb6Ifg7yYsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterskjorteramp; T Esprit esprit kjøp Klær Rosa Dunjakke røverpris Dame Topper LangermetBlack CeWErxBdoQ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

skjorteramp; T Esprit esprit kjøp Klær Rosa Dunjakke røverpris Dame Topper LangermetBlack CeWErxBdoQ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Klær Løpesko Nike White Free topp Designer Light Lunarglide 5 nike Nett ghost Blue Green 0 På Demping Run Herre 8Nøytrale black summit Samlinger Performance Sportssko Blue squadron nike 8vNwmn0
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • skjorteramp; T Esprit esprit kjøp Klær Rosa Dunjakke røverpris Dame Topper LangermetBlack CeWErxBdoQ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
3645 Nike Nike Grå Air Grønn Menn Sko Max Tn v8yO0mNnw
Foto: Ola Viken Stalund
denim Ralph Dame Klær LangermetBlack denim Jeans populære Denimamp; Strickjacke skjorter Supply Topper T Lauren ID2E9WH