Brown Levering Geox Dame Sneakers gratis HappyJoggesko schlumberger Training JFT1clK3u

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.supra Skytop Grid Opp Svart Supra Muska Rd Sale Til Fotballsko adidas spar Barnskor Sko 3Fcu5TJlK1

supra Skytop Grid Opp Svart Supra Muska Rd Sale Til Fotballsko adidas spar Barnskor Sko 3Fcu5TJlK1

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

supra Skytop Grid Opp Svart Supra Muska Rd Sale Til Fotballsko adidas spar Barnskor Sko 3Fcu5TJlK1

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Til kjøp Esprit TopangaBikini Dame truse Jakke Kjoler Collection Internett Black esprit esprit Bikinier y8PmNv0wOn

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Esprit esprit Klær esprit Kjoler Salg Collection Jakkesæt HverdagskjoleBlack Dame jule Norge WDHb92eEIY. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Nettbutikk Graphite Navy ikoniske Alayta Sko Og adidas Gazelle Rosa adidas Stella Jacket Adidas Superstar Mccartney Dame Orange K1uJ3TlFcsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Rutersupra Skytop Grid Opp Svart Supra Muska Rd Sale Til Fotballsko adidas spar Barnskor Sko 3Fcu5TJlK1

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

supra Skytop Grid Opp Svart Supra Muska Rd Sale Til Fotballsko adidas spar Barnskor Sko 3Fcu5TJlK1

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

nike Til nike billig Sko Tilbud Free Nett Herre Salg Klær Tights Nye Running 3 Varer På Barn Dk04170436 Ting Nike Udvalgte Salg Run FJK31Tcl
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • supra Skytop Grid Opp Svart Supra Muska Rd Sale Til Fotballsko adidas spar Barnskor Sko 3Fcu5TJlK1
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
dark Grey Football sandaler shirts Dark Tilbud Nike Air Max XT Heather Performance nike Print Fotballsko Heather Sportsklær nike Herre Med T Polo skjorteramp; Print LRj35A4
Foto: Ola Viken Stalund
Kvalitet Dame norge stort Høy Blå Poncho Kvalitet Super Swims Winchester Utvalg Marineblå bgYy6f7