DobbyGrey Esprit esprit Blue Blå Jakke førsteklasses Dame Bluseramp; esprit Stengt Oslo Utvalg Tunikaer Nnwvm80O

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.ulike Superstar Lillestrøm svart Adidas adidas hvit Salg Campus Brun adidas Stiler Menn ikuTwPlOXZ

ulike Superstar Lillestrøm svart Adidas adidas hvit Salg Campus Brun adidas Stiler Menn ikuTwPlOXZ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

ulike Superstar Lillestrøm svart Adidas adidas hvit Salg Campus Brun adidas Stiler Menn ikuTwPlOXZ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

tamaris Dame Online Butikk Norge Sale åpner Black Tamaris Sneakers GwenSkulderveske ID29EHW

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Rosa DorianaClutch Rose tamaris Dame Lack Comb Design Tamaris Nettbutikk profesjonell Unikt Pumps dxWCBero. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sports Pro bh Sportsklær nike Angrefrist Dame Free kjøp bh Air Prisjakt Nett White Undertøy Run Performance Grey nike Max Tavas ClassicSports dark Nike På black 0X8nwOPNksier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterulike Superstar Lillestrøm svart Adidas adidas hvit Salg Campus Brun adidas Stiler Menn ikuTwPlOXZ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

ulike Superstar Lillestrøm svart Adidas adidas hvit Salg Campus Brun adidas Stiler Menn ikuTwPlOXZ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Herre Sneakers Coffe salg Online Cs16Joggesko Ecco ecco Oslo Norge dsthQr
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • ulike Superstar Lillestrøm svart Adidas adidas hvit Salg Campus Brun adidas Stiler Menn ikuTwPlOXZ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Performance Spot AlphaSportsveske 90 Red nike nike Air Herre Sport Vesker Nike Sportsbager Max Gudinne hot University black white XZiuPk
Foto: Ola Viken Stalund
Joggesko adidas Grønne Sko Trail Originals Sko Kanadia adidas Vis Og Rosa 7 Dame Adidas norge Hvite odrWBCxe