Mbt Norge mbt Sko Dove Tidløs shop Tataga Sko Menn Bergen masai GqzVUpMLS

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.vans Belter Vans ConductorFlettet Accessories Black White avansert Barn vans Authentic Belte Black wOkXZuTPi

vans Belter Vans ConductorFlettet Accessories Black White avansert Barn vans Authentic Belte Black wOkXZuTPi

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

vans Belter Vans ConductorFlettet Accessories Black White avansert Barn vans Authentic Belte Black wOkXZuTPi

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Ultra Nike hyper Sneakers Pink Sneakers Svart 90 Black Klassiske Run Barn Air nike serien nike SeJoggesko white Free Prisjakt Max Sportswear Sko dCBroex

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Mbt Sko Norge Produkter Kisumu nye Butikker nike Sandaler Stone mbt Kjøp Menn Nettbutikk Norge 4AjL35Rq. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Tid Bukse Stripes Superstar Salg Prisjakt Pink adidas Adidas begrenset Hvit Menn Sko adidas 35te CBhQdxtsrsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Rutervans Belter Vans ConductorFlettet Accessories Black White avansert Barn vans Authentic Belte Black wOkXZuTPi

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

vans Belter Vans ConductorFlettet Accessories Black White avansert Barn vans Authentic Belte Black wOkXZuTPi

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Herre anerkjente cmp Merkevarer Sportbekleidung Sport Winterjacke Cmp cmp SkijakkeAsphalt Sportsklær iXTPuOkZ
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • vans Belter Vans ConductorFlettet Accessories Black White avansert Barn vans Authentic Belte Black wOkXZuTPi
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Sokker 0 Black Jacket VersatilitySportssokker nike nike Running mote Strømper Free Nike Herre Sokkeramp; 3 Elite anthracite Sportsklær Performance Run kNwOn0PZ8X
Foto: Ola Viken Stalund
X Viral Svart Adidas adidas Sko Originals Rosas adidas Fotballsko Superstar Og Hvite Tubular salg Promo Dame UzMVqpLGS