17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.vinrøde Sko Luer Accessories Black norge DennettCap Tilbud vans Sko Vans Herre Eurosko 9EIH2YDW

vinrøde Sko Luer Accessories Black norge DennettCap Tilbud vans Sko Vans Herre Eurosko 9EIH2YDW

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

vinrøde Sko Luer Accessories Black norge DennettCap Tilbud vans Sko Vans Herre Eurosko 9EIH2YDW

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Rød Billig 2017 8 reimatec outlet Jordbærrød Selger Tec År 2 Reima Jente Kiddo Skanssi Vårdress 435LARj

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nike 7261 Oransje 270 Max Air Nike Hvit Kvinner eI9YWED2H. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, esprit MatildaHøye Grey Kjole begrenset Butikker Ellos Tid Joggesko Norge Dame Esprit Salg Sneakers I esprit n0OkwPsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Rutervinrøde Sko Luer Accessories Black norge DennettCap Tilbud vans Sko Vans Herre Eurosko 9EIH2YDW

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

vinrøde Sko Luer Accessories Black norge DennettCap Tilbud vans Sko Vans Herre Eurosko 9EIH2YDW

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

white 2016 Sportssko Grey Ag Flex kjøp concord Dame Toll Wolf På hypr Performance Nett Violet Max RunLøpesko Nike Fotballsko Air nike Letthet nike Konkurranse IH9DEW2
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • vinrøde Sko Luer Accessories Black norge DennettCap Tilbud vans Sko Vans Herre Eurosko 9EIH2YDW
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
høy Sportsklær Dame 3 0 T Svart TopperGym Red skjorteramp; Nike nike Performance Popularitet Topper Run Free nike v8mNO0nw
Foto: Ola Viken Stalund
Med T snapper Topper shirts Esprit Sko Dunkåpe esprit esprit Salg Opp Collection Dame T PrintNavy skjorteramp; m0vN8wn