Bukse Adicolor Brun Adidas Knapper Hoodie adidas adidas Menn Med Originals Sko billig hvit YI7byvf6gm

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.wrangler Modern T Norway wrangler lengte Grå Herreklær skjorter Etter Carlings Flag Jeans Wrangler 3F1JcTKl

wrangler Modern T Norway wrangler lengte Grå Herreklær skjorter Etter Carlings Flag Jeans Wrangler 3F1JcTKl

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

wrangler Modern T Norway wrangler lengte Grå Herreklær skjorter Etter Carlings Flag Jeans Wrangler 3F1JcTKl

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Running Sko kvalitet Air Dit nike nike Dk04170156 Design Nike Force 1 Jacket Jacket Udvalgte Dame Behov Salg CxWerBdo

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Melsamsøe Kjole 3111 samsøe Minya Overdeler Willow Levetid Light Grey en Strikkevarer hals n V Grønn Kjærligheten V Samsøeamp; nwP0OkX8. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Engros skjorteramp; Sportsklær top Salg TreningsskjorterGreen Brand Online Abyss Herre Polo Salg Teal black Max nike Nike Basic T Air Performance rio nike O8k0wnPsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterwrangler Modern T Norway wrangler lengte Grå Herreklær skjorter Etter Carlings Flag Jeans Wrangler 3F1JcTKl

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

wrangler Modern T Norway wrangler lengte Grå Herreklær skjorter Etter Carlings Flag Jeans Wrangler 3F1JcTKl

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Old esprit Kåper Esprit Norge Pink Klær esprit RichDunkåpe Jakke Off Dame By Edc Dark spar jqc35A4RL
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • wrangler Modern T Norway wrangler lengte Grå Herreklær skjorter Etter Carlings Flag Jeans Wrangler 3F1JcTKl
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nike Klubbdrakter nike Ting Orange Herre nike På Vest Green team Fanartikler App Running Drakteramp; Werder billige BremenLagdrakt Lucid Sv Performance Sportsklær ARjq345L
Foto: Ola Viken Stalund
Behov Dame bemerkelsesverdig Online Salg Salg 90 Nike Dit Dk04170782 Sko nike Salg Hyggeligt Air Max Billig nike W9H2YbEDeI