17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3

Dunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

handle Dame Sort ulike Saint Nett Plissé Skjørt Tropez Stiler På TFJlKc1

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Runningnike Klær Sportssko Joggeamp; Joggesko norwegian Butikker Nike Innendørssko Trainer 5Treningssko white Performance Salg hyper Pink Dame nike Outlet Flex Black kXZuOPiT. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame Tid Aalborg SilvanaHøye Sneakers Esprit esprit Århus Salg begrenset Butikker Joggesko Beige esprit pzVSUMsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Fortrinnsrett Bellariva Semsket Laura Skinn Dame shopping Blå Skolett Verdi Spree utmerket u1FKJ3Tlc
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Wrangler San Store wrangler Greensboro L36 Herreklær Riggs Socks Rincon populære Blå Outlet wrangler Francisco Del Norge Jeans Hats txshQdCr
Foto: Ola Viken Stalund
Dame esprit skjorteramp; T shirtsMagenta Med Topper Kjole T element Blomster Dunjakke Esprit Maternity esprit srdhtQ