Hjem > Nyheter > Dekorasjoner > Johan Kaggestad utnevnt til ridder av Ordenen for kunst og litteratur

Rabatt edc norge Medium Wash Esprit Skinny Grån Dame Jakke FitBlue Kjole Jeans esprit FcuTKJ3l1
  • Skriv ut
  • Facebook
  • Twitter
  • Rabatt edc norge Medium Wash Esprit Skinny Grån Dame Jakke FitBlue Kjole Jeans esprit FcuTKJ3l1

M. Jean-Marc Rives, Frankrikes ambassadør til Norge, utnevnte sportskommentator Johan Kaggestad til ridder av den franske ordenen for kunst og litteratur, (l’Ordre national des Arts et des Lettres). Ordenen ble overrakt i Den franske ambassadørboligen den 12. november under en seremoni i nærvær av hans nærmeste, samt personer fra pressen og frivillighetssektoren.

Johan Kaggestad ble tildelt denne høye utmerkelsen for hans fremme av fransk kultur i Norge, særlig gjennom dekningen av Tour de France. I ti år har Johan Kaggestad kommentert denne sportslige kappestriden med en tydelig lidenskap og entusiasme, og har gjort dette til en årlig begivenhet i juli som et stort antall nordmenn ikke vil gå glipp av for alt i verden. For hver etappe av Tour-en deler M. Kaggestad av sin utførlige kunnskap om fransk kultur og geografi, om Frankrikes slott og militære slag, eller om personer som har preget Frankrikes historie opp gjennom århundrene.

TempoSports Sportsklær Bukser Nike Sko Shorts Run Dame Performance Norge Running outlet White nike Equilibrium Modern Store Korte Bukser nike Free Svart uOTPkXZi

publisert den 26/11/2012

Rabatt edc norge Medium Wash Esprit Skinny Grån Dame Jakke FitBlue Kjole Jeans esprit FcuTKJ3l1 Til toppen av siden
Bh norge Dame Esprit Black Sko esprit Pelsjakke LismoreStroppeløs esprit Online Salg Nettbutikk BordCxeW