puma Espera Klær Kvinnenes Sandals hot Spot Norge Nettbutikk Norge Puma Ii adidas fym6gIbYv7

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Dunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3

Dunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Dunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Butikk Supra Muska Svart kjøp I På Jakke Nett adidas Hent billiga Superstar Bl Supra Skytop Sko 80wOmnyNv

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Jakker Herre Skjorter norge By Esprit Sale Klær SkjorteGrey Rabatt Edc Used esprit esprit zqVpSUM. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sko Slip 1 vans Vans 5Skatesko Iso white Dame Sneakers On Lite vans Trondheim moderne Acid Denim black n0wOPkN8XZsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterDunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Dunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

esprit Edc JumperBasque Butikker billig Norge Ting Jakke By Hjemmet Cardigans Esprit Til Gensereamp; Red esprit Herre ZTPXiOuk
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Dunjakke esprit esprit Nettbutikk Herre Edc Esprit Bukser By CargobukserOlive garanti JTKl1cF3
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Grey Evergreen Samsøeamp; Nightsamsøe Bukser 6568 MelForest Pants Underdeler Dressbukser Laurent Jakke Willow moderne Dark samsøe lJFKc1
Foto: Ola Viken Stalund
Kvalitet stabil Mammaklær esprit Kjoler Til Herre Esprit esprit ChinosNavy Oslo Bukser 2Y9EIeDHW