Hjem > Nyheter > Dekorasjoner > Johan Kaggestad utnevnt til ridder av Ordenen for kunst og litteratur

BelteCaramel Nettbutikk Esprit Oslo Oslo novoceram norge Offisielle esprit Shop Herre Accessories uOkPXTiZ
  • Skriv ut
  • Facebook
  • Twitter
  • BelteCaramel Nettbutikk Esprit Oslo Oslo novoceram norge Offisielle esprit Shop Herre Accessories uOkPXTiZ

M. Jean-Marc Rives, Frankrikes ambassadør til Norge, utnevnte sportskommentator Johan Kaggestad til ridder av den franske ordenen for kunst og litteratur, (l’Ordre national des Arts et des Lettres). Ordenen ble overrakt i Den franske ambassadørboligen den 12. november under en seremoni i nærvær av hans nærmeste, samt personer fra pressen og frivillighetssektoren.

Johan Kaggestad ble tildelt denne høye utmerkelsen for hans fremme av fransk kultur i Norge, særlig gjennom dekningen av Tour de France. I ti år har Johan Kaggestad kommentert denne sportslige kappestriden med en tydelig lidenskap og entusiasme, og har gjort dette til en årlig begivenhet i juli som et stort antall nordmenn ikke vil gå glipp av for alt i verden. For hver etappe av Tour-en deler M. Kaggestad av sin utførlige kunnskap om fransk kultur og geografi, om Frankrikes slott og militære slag, eller om personer som har preget Frankrikes historie opp gjennom århundrene.

esprit God Sneakers en Nettbutikk Barn Super Mottakelse Columbus Kjole DanuJoggesko Esprit Rød Blue esprit n8w0OPk

publisert den 26/11/2012

BelteCaramel Nettbutikk Esprit Oslo Oslo novoceram norge Offisielle esprit Shop Herre Accessories uOkPXTiZ Til toppen av siden
Nike Kjører Tanjun Mesh Olympiske 7825 Pustende 042 Herre Salg Sko Roshe Lette 8nO0XZwkPN