Hjem > Nyheter > Dekorasjoner > Johan Kaggestad utnevnt til ridder av Ordenen for kunst og litteratur

esprit lotus Opprykk Norge Dunjakke Esprit Belter BelteRust Dame Brown crazy 8O0PnwkNX

M. Jean-Marc Rives, Frankrikes ambassadør til Norge, utnevnte sportskommentator Johan Kaggestad til ridder av den franske ordenen for kunst og litteratur, (l’Ordre national des Arts et des Lettres). Ordenen ble overrakt i Den franske ambassadørboligen den 12. november under en seremoni i nærvær av hans nærmeste, samt personer fra pressen og frivillighetssektoren.

Johan Kaggestad ble tildelt denne høye utmerkelsen for hans fremme av fransk kultur i Norge, særlig gjennom dekningen av Tour de France. I ti år har Johan Kaggestad kommentert denne sportslige kappestriden med en tydelig lidenskap og entusiasme, og har gjort dette til en årlig begivenhet i juli som et stort antall nordmenn ikke vil gå glipp av for alt i verden. For hver etappe av Tour-en deler M. Kaggestad av sin utførlige kunnskap om fransk kultur og geografi, om Frankrikes slott og militære slag, eller om personer som har preget Frankrikes historie opp gjennom århundrene.

nike Barn T shirts nike T PrintBlack Overdeler Nike Performance mote 0 Online Sportsklær 3 Kunstgress Med skjorteramp; skjorter Fotballsko Funksjonelle T Free Run wk0PO8n

publisert den 26/11/2012

esprit lotus Opprykk Norge Dunjakke Esprit Belter BelteRust Dame Brown crazy 8O0PnwkNX Til toppen av siden
Dame esprit Collection Billigt Esprit Bukser esprit handle Tilbud Nett På JumpsuitBlack Dunjakke EeWHYID29