Sort Buffalo Laura Sko advocate Bellariva outlet Dame CWdBxero

I vår flotte butikk på Morenen har vi til enhver tid et stort antall tidsriktige baderomsmiljøer og fliseoppsett til utstilling – til inspirasjon for kunder ogansatte. Vil du ha profesjonell hjelp til material- og fargevalg hjelper gjerne en av våre interiørarkitekter deg med oppussingsprosessen. Hos oss har vi dessuten alt utstyr som skal til for å legge fliser, og svarer gjerne på spørsmål om anvendelse og legging, samt tips om arkitekter. Vi har medarbeidere med lang erfaring innenfor faget. De sikrer deg et trygt og godt kjøp som du kan glede deg over i mange, mange år fremover.

 

Vi er oppdatert på nye trender, teknikker og teknologier, og fører alt fra kjøkken- til utefliser. At vi til en hver tid har opp i mot 10 000 mfliser på lager er en stor fordel for deg som kunde – vi har et stort vareutvalg, og sjansen er stor for at du kan få med deg flisene hjem allerede samme dag. Vi kan dessuten skaffe det meste, om du er ute etter noe vi mot formodning ikke har på lager. 

 

Nedenfor følger et utvalg bilder fra flisavdelingen vår på Morenen. Vi har i tillegg flere titalls utstillinger av baderomsmiljøer. Disse kan være med på å gi inspirasjon og idéer.

 

Sort Buffalo Laura Sko advocate Bellariva outlet Dame CWdBxero

 

 

 


Kontaktpersoner


Sort Buffalo Laura Sko advocate Bellariva outlet Dame CWdBxero

Ta Kontakt Med Oss

Huarache Ultra Sko Air dame Outlet 9932 233 Løpe Herre Nike Nm80wn

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Firma

Navn

Telefon
Sort Buffalo Laura Sko advocate Bellariva outlet Dame CWdBxero

E-post

KiwiBallerina schlumberger super Sko Barn Geox Kvalitet Reim Training Med Jeansfuchsia jqRAc354L
mbt utmerket Chestnut Dame Sko mbt Promotion Haraka Verdi Mbt Kjøp Sko Oslo DE29IYWH

Blå Sko Menn Nike Essensielle Nike Svart Air 5487 Presto I6myYfgb7v