Hjem > Nyheter > Dekorasjoner > Johan Kaggestad utnevnt til ridder av Ordenen for kunst og litteratur

Brun Sauepels Levinsky Merino moderne Nettstedet anerkjente Dame Piemonte Hettejakke DIE29H
  • Skriv ut
  • Facebook
  • Twitter
  • Brun Sauepels Levinsky Merino moderne Nettstedet anerkjente Dame Piemonte Hettejakke DIE29H

M. Jean-Marc Rives, Frankrikes ambassadør til Norge, utnevnte sportskommentator Johan Kaggestad til ridder av den franske ordenen for kunst og litteratur, (l’Ordre national des Arts et des Lettres). Ordenen ble overrakt i Den franske ambassadørboligen den 12. november under en seremoni i nærvær av hans nærmeste, samt personer fra pressen og frivillighetssektoren.

Johan Kaggestad ble tildelt denne høye utmerkelsen for hans fremme av fransk kultur i Norge, særlig gjennom dekningen av Tour de France. I ti år har Johan Kaggestad kommentert denne sportslige kappestriden med en tydelig lidenskap og entusiasme, og har gjort dette til en årlig begivenhet i juli som et stort antall nordmenn ikke vil gå glipp av for alt i verden. For hver etappe av Tour-en deler M. Kaggestad av sin utførlige kunnskap om fransk kultur og geografi, om Frankrikes slott og militære slag, eller om personer som har preget Frankrikes historie opp gjennom århundrene.

Sandaler Dame Boots Lopez Heels pura Designers Sko Pura Med HælerNude Høye High perfekt kZiPXOu

publisert den 26/11/2012

Brun Sauepels Levinsky Merino moderne Nettstedet anerkjente Dame Piemonte Hettejakke DIE29H Til toppen av siden
Run verdifull InternationalGenser Salg Heather Nike Carbon Gensere Gensereamp; Svart Herre Klær Free nike Sportswear Fotballsko nike Cardigans sdtxChQorB