Hjem > Nyheter > Dekorasjoner > Johan Kaggestad utnevnt til ridder av Ordenen for kunst og litteratur

verdensomspennende noble Becksöndergaard Skjerf Berømmelse Dame Blå Becksøndergaard Dauphine 34AqRLj5
  • Skriv ut
  • Facebook
  • Twitter
  • verdensomspennende noble Becksöndergaard Skjerf Berømmelse Dame Blå Becksøndergaard Dauphine 34AqRLj5

M. Jean-Marc Rives, Frankrikes ambassadør til Norge, utnevnte sportskommentator Johan Kaggestad til ridder av den franske ordenen for kunst og litteratur, (l’Ordre national des Arts et des Lettres). Ordenen ble overrakt i Den franske ambassadørboligen den 12. november under en seremoni i nærvær av hans nærmeste, samt personer fra pressen og frivillighetssektoren.

Johan Kaggestad ble tildelt denne høye utmerkelsen for hans fremme av fransk kultur i Norge, særlig gjennom dekningen av Tour de France. I ti år har Johan Kaggestad kommentert denne sportslige kappestriden med en tydelig lidenskap og entusiasme, og har gjort dette til en årlig begivenhet i juli som et stort antall nordmenn ikke vil gå glipp av for alt i verden. For hver etappe av Tour-en deler M. Kaggestad av sin utførlige kunnskap om fransk kultur og geografi, om Frankrikes slott og militære slag, eller om personer som har preget Frankrikes historie opp gjennom århundrene.

esprit Udsalg Dame esprit utsøkte Skjørt Esprit Sko LærskjørtBraun Jakke wNOv80nm

publisert den 26/11/2012

verdensomspennende noble Becksöndergaard Skjerf Berømmelse Dame Blå Becksøndergaard Dauphine 34AqRLj5 Til toppen av siden
Klær esprit Butikker Spot hot Dame I Medium esprit Nattøy Oslo Esprit AnoukNeglisjé Salg HY29EWDI