Hjem > Nyheter > Dekorasjoner > Johan Kaggestad utnevnt til ridder av Ordenen for kunst og litteratur

Herre Dunjakke Sale norge Gensereamp; Butikken Cardigans JumperNavy esprit Udsalg Esprit Edc esprit By 5Aq3Rjc4LS
  • Skriv ut
  • Facebook
  • Twitter
  • Herre Dunjakke Sale norge Gensereamp; Butikken Cardigans JumperNavy esprit Udsalg Esprit Edc esprit By 5Aq3Rjc4LS

M. Jean-Marc Rives, Frankrikes ambassadør til Norge, utnevnte sportskommentator Johan Kaggestad til ridder av den franske ordenen for kunst og litteratur, (l’Ordre national des Arts et des Lettres). Ordenen ble overrakt i Den franske ambassadørboligen den 12. november under en seremoni i nærvær av hans nærmeste, samt personer fra pressen og frivillighetssektoren.

Johan Kaggestad ble tildelt denne høye utmerkelsen for hans fremme av fransk kultur i Norge, særlig gjennom dekningen av Tour de France. I ti år har Johan Kaggestad kommentert denne sportslige kappestriden med en tydelig lidenskap og entusiasme, og har gjort dette til en årlig begivenhet i juli som et stort antall nordmenn ikke vil gå glipp av for alt i verden. For hver etappe av Tour-en deler M. Kaggestad av sin utførlige kunnskap om fransk kultur og geografi, om Frankrikes slott og militære slag, eller om personer som har preget Frankrikes historie opp gjennom århundrene.

Sko Dk04070727 nike Nyeste Dame Roshe Run nike Salg Tilbud Nike Smuk Varm 90 Air Floral Max Svart røverpris kOuPZiXT

publisert den 26/11/2012

Herre Dunjakke Sale norge Gensereamp; Butikken Cardigans JumperNavy esprit Udsalg Esprit Edc esprit By 5Aq3Rjc4LS Til toppen av siden
Blå Vinterdress Naapuri Gutt Vinterjakke Fargerik 2 pen Og 8 År Tec billige Reima oeBdCx