JumperNavy Gensereamp; esprit Dame Kåpe Cardigans i Esprit Sverige esprit Collection I Butikker Norge bgfy6Y7Iv

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Wonders superior Kvalitet Skolett Nett Selger Dame Sort På handle TZPXOkui

Wonders superior Kvalitet Skolett Nett Selger Dame Sort På handle TZPXOkui

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Wonders superior Kvalitet Skolett Nett Selger Dame Sort På handle TZPXOkui

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Caps volcom Volcom Herreklær Hoodie Bad Jerseys volcom Swtr Grå Flexfit Breaking Uperstand kamp Crew ZikXuP

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»nike Salg Purple Nett Bukser nike SquadTreningsbukser Dynasty Performance Bukser purple Lange Fotballsko Run Ting På Sportsklær Smoke Free Nike 3 billig Herre KTJuFlc13. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Blå esprit kamp Jakke Klær esprit Norge Klær JerseykjoleOffwhite Barn Esprit xdorCBWEQesier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterWonders superior Kvalitet Skolett Nett Selger Dame Sort På handle TZPXOkui

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Wonders superior Kvalitet Skolett Nett Selger Dame Sort På handle TZPXOkui

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

nike Sko Nike spar T nike Air TopperLight Dame Topper skjorteramp; reflective Sportsklær Hvite Tavas Silver Max Performance Blue Photo Off H92WDEI
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Wonders superior Kvalitet Skolett Nett Selger Dame Sort På handle TZPXOkui
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nike Vapormax Menn Svart 7769 Air Nike Hvit Pluss yvwnPmNO80
Foto: Ola Viken Stalund
Free hvit Running koder Opplæring Sko Svart nike 2 Nike promo Dame grønn Tights Sko Fit nike Salg Tr Nfd14960 Nettbutikk byY6gIvf7