Hjem > Nyheter > Dekorasjoner > Johan Kaggestad utnevnt til ridder av Ordenen for kunst og litteratur

Kjoler bred Lyngby esprit Sko Butikker Esprit JerseykjoleBlack Oslo esprit Rekkevidde Dame fYb7v6yg
  • Skriv ut
  • Facebook
  • Twitter
  • Kjoler bred Lyngby esprit Sko Butikker Esprit JerseykjoleBlack Oslo esprit Rekkevidde Dame fYb7v6yg

M. Jean-Marc Rives, Frankrikes ambassadør til Norge, utnevnte sportskommentator Johan Kaggestad til ridder av den franske ordenen for kunst og litteratur, (l’Ordre national des Arts et des Lettres). Ordenen ble overrakt i Den franske ambassadørboligen den 12. november under en seremoni i nærvær av hans nærmeste, samt personer fra pressen og frivillighetssektoren.

Johan Kaggestad ble tildelt denne høye utmerkelsen for hans fremme av fransk kultur i Norge, særlig gjennom dekningen av Tour de France. I ti år har Johan Kaggestad kommentert denne sportslige kappestriden med en tydelig lidenskap og entusiasme, og har gjort dette til en årlig begivenhet i juli som et stort antall nordmenn ikke vil gå glipp av for alt i verden. For hver etappe av Tour-en deler M. Kaggestad av sin utførlige kunnskap om fransk kultur og geografi, om Frankrikes slott og militære slag, eller om personer som har preget Frankrikes historie opp gjennom århundrene.

pen esprit Og Kjole Norge Online Rød Cardigans By Esprit Gensereamp; Fargerik Dame Edc JumperNavy esprit SqMzUVpG

publisert den 26/11/2012

Kjoler bred Lyngby esprit Sko Butikker Esprit JerseykjoleBlack Oslo esprit Rekkevidde Dame fYb7v6yg Til toppen av siden
Edc Herre Varer Collection Polo By T skjorteramp; shirtsNavy Sko T Esprit Jacket billigt esprit Promotion nye kZPXuilwOT