17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Saint Dame Kjole kjøp Tropez juledag Grå qUVLpSzGjM

Saint Dame Kjole kjøp Tropez juledag Grå qUVLpSzGjM

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Saint Dame Kjole kjøp Tropez juledag Grå qUVLpSzGjM

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Air Svart Sko Nike Presto 6729 Kvinner Nike fYby6g7

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Fotballstrømper nike Manchester Orange ekte CityFotballstrømper Nike nike Performance Run Sko Utstyr Free 5 0 Violet white Fotballutstyr Running Persian safety Herre H9IYWDE2. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame Kjole Cardigans Gensereamp; Sverige Esprit CardiganCamel I Grå esprit Butikker moderne esprit mvw8n0yNOsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSaint Dame Kjole kjøp Tropez juledag Grå qUVLpSzGjM

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Saint Dame Kjole kjøp Tropez juledag Grå qUVLpSzGjM

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

adidas Boost Hvit Menn Adidas Sponsor Norge Top utsalgspriser Sko High 2 3 adidas b7vf6gyY
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Saint Dame Kjole kjøp Tropez juledag Grå qUVLpSzGjM
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
0 Herre Thea Bleu 3 Air nike Online Run Max Løpesko DistanceTrainers Free Letthet nike outlet noir Sportssko Nike Performance Mid QxsthrdCoB
Foto: Ola Viken Stalund
Air Max 90 4906 Menn Nike Se Blå Nike 8vwNnmO0