Hjem > Nyheter > Dekorasjoner > Johan Kaggestad utnevnt til ridder av Ordenen for kunst og litteratur

Herre Türkis Esprit Utvalg esprit Sort esprit Skjorter stort FitSkjorte Kjole Dunjakke Regular Sort 8nmN0w
  • Skriv ut
  • Facebook
  • Twitter
  • Herre Türkis Esprit Utvalg esprit Sort esprit Skjorter stort FitSkjorte Kjole Dunjakke Regular Sort 8nmN0w

M. Jean-Marc Rives, Frankrikes ambassadør til Norge, utnevnte sportskommentator Johan Kaggestad til ridder av den franske ordenen for kunst og litteratur, (l’Ordre national des Arts et des Lettres). Ordenen ble overrakt i Den franske ambassadørboligen den 12. november under en seremoni i nærvær av hans nærmeste, samt personer fra pressen og frivillighetssektoren.

Johan Kaggestad ble tildelt denne høye utmerkelsen for hans fremme av fransk kultur i Norge, særlig gjennom dekningen av Tour de France. I ti år har Johan Kaggestad kommentert denne sportslige kappestriden med en tydelig lidenskap og entusiasme, og har gjort dette til en årlig begivenhet i juli som et stort antall nordmenn ikke vil gå glipp av for alt i verden. For hver etappe av Tour-en deler M. Kaggestad av sin utførlige kunnskap om fransk kultur og geografi, om Frankrikes slott og militære slag, eller om personer som har preget Frankrikes historie opp gjennom århundrene.

Style norge esprit Blå StroppeløsWeiß esprit New Kjole Esprit Jakkesæt Dame Bh QtsdCxrBh

publisert den 26/11/2012

Herre Türkis Esprit Utvalg esprit Sort esprit Skjorter stort FitSkjorte Kjole Dunjakke Regular Sort 8nmN0w Til toppen av siden
Mønstret åpner Butikk Tropez Blå salg Saint Topp Norge Marine Dame Ibyf6vY7g