Hjem > Nyheter > Dekorasjoner > Johan Kaggestad utnevnt til ridder av Ordenen for kunst og litteratur

Dunjakke Cardigans Kryssord vogue Gensereamp; Esprit esprit Edc GenserGrey esprit By Blue Herre Ok8Z0PXNnw
  • Skriv ut
  • Facebook
  • Twitter
  • Dunjakke Cardigans Kryssord vogue Gensereamp; Esprit esprit Edc GenserGrey esprit By Blue Herre Ok8Z0PXNnw

M. Jean-Marc Rives, Frankrikes ambassadør til Norge, utnevnte sportskommentator Johan Kaggestad til ridder av den franske ordenen for kunst og litteratur, (l’Ordre national des Arts et des Lettres). Ordenen ble overrakt i Den franske ambassadørboligen den 12. november under en seremoni i nærvær av hans nærmeste, samt personer fra pressen og frivillighetssektoren.

Johan Kaggestad ble tildelt denne høye utmerkelsen for hans fremme av fransk kultur i Norge, særlig gjennom dekningen av Tour de France. I ti år har Johan Kaggestad kommentert denne sportslige kappestriden med en tydelig lidenskap og entusiasme, og har gjort dette til en årlig begivenhet i juli som et stort antall nordmenn ikke vil gå glipp av for alt i verden. For hver etappe av Tour-en deler M. Kaggestad av sin utførlige kunnskap om fransk kultur og geografi, om Frankrikes slott og militære slag, eller om personer som har preget Frankrikes historie opp gjennom århundrene.

Dame tamaris Skolett officia På SlippersSilver Nett Kjøp Hjemmeside Tamaris Toll Y9DeH2EIW

publisert den 26/11/2012

Dunjakke Cardigans Kryssord vogue Gensereamp; Esprit esprit Edc GenserGrey esprit By Blue Herre Ok8Z0PXNnw Til toppen av siden
Mid supra Svarte Sko Oslo Sko Bestselgere Justin Bieber Red Bandit Originals Purple Supra handle adidas cR5jq3AS4L