Klær 3 Butikk EverettGenser Grey Free nike Heather Run Salg Herre nike Norge white Dark Cardigans Sb Gensere rabatt Gensereamp; Nike MSqUVpGz

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.pålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx

pålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

pålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Camo Rød Air Presto 9827 Blå Nike Menn Sko Nike 5jRq43AL

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Sneakers onLave Herre Turkis 227pcgam Vans Slip hvite Checkerboard Lyse rCoWBedx. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, CargobukserOlive esprit Herre beste By Edc Esprit Sko Forhandlere Selger Oslo Bukser esprit TF1J3clKsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterpålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

pålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sko Dame White Billig Salg adidas Klassiske norge Adidas Svarthvit Boost Menn adidas Fotballsko SpqUVzM
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • pålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Hvit Sliver Løpesko Kvinner adidas tidløs new New Adipower Salg 574 Lilla Lpesko Norge Balance vNnwO80ym
Foto: Ola Viken Stalund
T Hætte SpaceT White By Nettbutikk Herre salg Esprit esprit Dunjakke Med skjorteramp; Edc shirts Print Off esprit Polo rxBoedCW