17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.pålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx

pålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

pålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sko sort Slv Norge adidas Menn Yeezy adidas Salgspris Sko Adidas rimelig Klassiske H2DIWE9

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Sko Herre Tights Performance nike Nike Running cool Vest TightsBlack Grey Sportsklær Grå nike reflective Bukser moderne Silver JlK1cF. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Bukser Bukser Nike White black Performance Fotballsko nike Herre black Salg Sportsklær Flyknit Korte nike mest Run Aktiv AcademySports Shorts Free kXuiTwOPZsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: Ruterpålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

pålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Blå adidas Neo Hvite Sko Nmd R1 adidas Rosa Originals Salg Oslo Og Adidas Cloudfoam verdifull Dame Xpression 76fgybY
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • pålitelig 5 Blue V2 Herre 0 Beige Free nike Rykte Nfh14690 Nike grønn nike Run 2 Løpesko trsdChQx
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
166qapvb GoreLave Vans Sneakers Rosa Dame Ultrarange Grå hvite nP80Okw
Foto: Ola Viken Stalund
Ten Black ten Chelsea gratis Levering Dame Populære Jolie SandraSandaler Points dCshQrtoxB